Bike Maths Navy 1Ať už patříte mezi nadšené cyklisty nebo sednete na kolo jen příležitostně, jistě oceníte kvalitní a slušivé tričko, ve kterém se budete cítit dobře. Do našeho sortimentu jsme tak zařadili také pánská trička s cyklistickou tematikou, která ovšem nemusíte nosit pouze na kolo. Ba naopak, jsou ideální pro běžné volnočasové nošení i třeba do práce či do města. Dejte všem najevo, že kolo je váš kamarád. A navíc pozor, potisky stále frčí.

Kolo jako součást života

Cyklistika patří nepochybně mezi velmi oblíbené sporty. Někteří si už svůj život bez bicyklu nedokáží ani představit. I když počáteční investice nejsou zrovna nízké, pokud zvolíte kvalitní kolo, vydrží vám roky. Neodmyslitelnou součástí je také vhodné oblečení a doplňky. Samozřejmě jiné oblečení budete nosit v teplých letních dnech a trochu odlišné v zimě. Základem je však kvalitní dres, tedy tričko, kalhoty, případně kraťasy, pohodlná obuv, mikina, helma na hlavu a batůžek na potřebné věci.

DNA Navy 1Buďte styloví za každé situace

Protože i my jsme příznivci cykloturistiky, vsadili jsme na cyklistická trička, která mají styl. Originálním potiskem dáte všem najevo, že k vám zkrátka kolo neodmyslitelně patří. A vůbec nevadí, že na něm zrovna nesedíte. Samozřejmě dbáme především na kvalitu, která je pro nás 100 % důležitá. Pánská trika jsou ušita ze 100% bavlny. Jedná se o britskou značku Cocology, která má pod palcem oblečení a doplňky pro cyklistické nadšence.

JAK VYBRAT KOLO? DBEJTE NA KVALITU A REFERENCE

Celý článek na RájTriček.cz