11-1000x1000Batohy jsou stále in, málokterý módní doplněk je tak praktický, jako právě batoh. Navíc bez batohu se neobejde žádný turista. Ovšem i při výběru tohoto doplňku bychom měli být velice opatrní. Nedejte pouze na design, ale také na kvalitu i praktické vlastnosti. Do naší nabídky jsme pro vás zařadili chytrý batoh, který vám přinese maximální komfort a užitek, nevěříte? Nechte se inspirovat.

Velikost hraje důležitou roli

Na velikosti v tomto ohledu rozhodně záleží. Přemýšlejte o tom, jak velký batoh si chcete pořídit. Pokud hledáte batoh na delší cesty, do kterého budete potřebovat sbalit mnoho věcí na celý den, dejte přednost většímu objemu. U několikadenního treku jistě oceníte objem alespoň 80 litrů Na druhou stranu ke každodennímu nošení vám bohatě postačí batůžek o 35 litrech i méně.

8-1-1000x1000Základní typy batohů

Pokud pomineme batohy určené do školy nebo do kanceláře, nejčastěji se setkáte s turistickými batohy. Jsou univerzální, můžete je vzít prakticky kamkoliv budete chtít. Jestliže patříte mezi sportovní nadšence, jistě oceníte batohy s různými úchyty na lyže, lze pořídit batoh na kolo i in-line brusle. Zkrátka možností je skutečně mnoho.

Více na RájTriček.cz