Tašky, batohy, kabelky… to jsou doplňky, kterých není nikdy dost. Dneska máme všeho takový výběr, že je těžké rozhodnout se pro jeden konkrétní produkt. A protože maminky na mateřské sází především na komfort a praktičnost, rozhodli jsme se právě jim představit tašky, které nabízí dostatek prostoru, spoustu kapsiček, a hlavně originální a neotřelý design. Zkrátka stojí za to!

CESTUJEME S DĚTMI
Cestování s malými dětmi vyžaduje především hodně praktického úložného prostoru. Protože každý rodič dobře ví, že s dětmi potřebujeme mnohem více věcí, než když někam vyrazíme sami. Takže s malou kabelkou si rozhodně nevystačíte. Přehledné uspořádání všeho potřebného, to je základ všeho. Můžete vsadit buď na klasický batoh, nebo si pořídit tašku pro maminky. Nejde o klasickou kabelku ani typickou sportovní tašku. Je to zkrátka doplněk přizpůsobený na míru potřebám rodičů i dětí.

Důraz klademe nejen na přehlednost, tedy dostatek kapsiček, ale také váhu, která by neměla být nikterak vysoká. Tašku si můžete snadno přehodit přes rameno, dobře sedí, netlačí a není těžká, což je také velmi důležité. Zároveň však „unese“ i větší zátěž, protože všechna ta pitíčka, svačiny, ubrousky, oblečení, hračky a další potřeby nezbytné pro delší výletování, které zkrátka musíte mít s sebou. Tašku můžete také pohodlně přehodit přes madlu kočárku, což je obrovská výhoda, nosit ji křížem, přes rameno nebo vzít do ruky. Je to jen na vás.

Celý článek o mateřských taškách najdete na webu RájTriček.cz