LBFC190000Také milujete věci, které nemá jen tak každý? Navíc ruční výrobu s použitím materiálů, které jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí. Zní to skutečně lákavě, nemyslíte? Objevili jsme holandskou značku Handed By, která se zaměřuje na ruční výrobu pletených košů a tašek, dále pak doplňků do domácnosti a dalších výrobků.

Nabídka je skutečně pestrá. Nicméně nejvíce vás patrně zaujmou pletené tašky, které jsou skutečně parádní a nevšední, v neposlední řadě také praktické.:-)

 

Jedinečnost v každém detailu

Značka Handed By si zakládá na jedinečnosti, která se projevuje razítkem ochranné známky v podobě otisku ruky. Je to vlastně logo společnosti a vy tak poznáte, že vlastníte skutečně originální produkt Handed By. Ruční výroba je skutečně precizní, produkty jsou propracované do nejmenšího detailu. Společnost má vlastní designéry, kteří výrobky navrhují a zaměstnance, kteří dělají svou práci s láskou a odpovědností. Na své si přijdou zejména milovníci ekologických produktů, protože firma používá materiály, které jsou co nejvíce recyklovatelné a udržitelné. Jsou tedy šetrné k planetě.

Celý článek najdete tady