Podzim je tady v plné kráse a teploty stále klesají. Někdy máme až pocit, že jsme z krátkých triček přešly rovnou do zimních bund. Nicméně chcete-li se zimním bundám ještě vyhnout a být IN, vsaďte na praktické vrstvení, které je na podzim doslova ideální. A navíc se nemusíte bát různých délek, protože například dlouhé upnuté tričko a krátká bundička, to působí nesmírně šik.

Trend, který nestárne

Vrstvení není v módě žádnou novinkou. Vrací se stále znovu a znovu. Není divu. Vrstvením se můžeme vrátit tak trochu do léta. Pokud jste ještě neuklidili letní šaty či dlouhé tuniky, pak ještě chvíli počkejte. Jednoduše si k nim oblékněte legíny, kozačky, svetřík a bundu a můžete vyrazit do města či do práce. Zima vám nebude, a navíc budete vypadat velmi étericky a elegantně. Jen pozor na kombinaci barev. Pokud letní šaty budou hodně barevné, zbytek outfitu zvolte v tlumených tónech.

Legíny, kozačky a tuniky – skvělá trojka, kterou si zamilujete

Tato kombinace je zkrátka nesmrtelná, a navíc neuvěřitelně slušivá. Bez ohledu na to, jakou máte postavu, když si obléknete dobře padnoucí tuniku, legíny, kozačky a sáčko, budete vypadat skvěle. Místo tuniky poslouží i delší tričko nebo sukně. Tento outfit oceníte i v případě, že máte nějaké to kilo navíc. Skvěle totiž schová všechny nedostatky postavy, a ještě vám to bude opravdu slušet. A když jsme u toho vrstvení,

Celý článek na RáTriček.cz